Telefon

+36 70 / 671 6565

email

info@erintesvarazsa.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

Érintés Varása web metamorf masszázs
“Minden változás a megértéssel kezdődik és az elhatározás megszületésével indul útjara. Az elhatározás tőlünk függ.” (Gaston Saint-Pierre)
A Metamorf Reflexológiai Pontokon Alapuló Érintés Technika egy speciális lelki blokkoldó technika, mely a beragadt érzelmi energiák oldását célozza, így teremtve lehetőséget a teljesebb életre.
gyengéd eljárás lényege, hogy lágy, finom érintésekkel felold a gerinc reflexzónáján (lábfejen, a kézen és a fejen) az így keletkező energiahullám tisztítja az érzelmi gátakat.
A kezelés után tapasztalható, hogy megnő az önbizalom, az életkedv, és csökkenhetnek, megszűnhetnek a pszichoszomatikus tünetek.
Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott
  • leterhelt, nehéz időszakokban (szakítás, gyász stb.),
  • változások, váltások esetén (munka, kapcsolat),
  • gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémáknál,

Fontos, hogy nem hagyományos masszázsról van szó. A hangsúly a meghatározott pontok érintésén van. 

A metamorf masszázsban lelki blokkok, gátak oldása történik. Ezek összessége akadályozhat minket szabadságunkban testileg, lelkileg és szellemileg, akadályozza egészséges életenergia áramlásunkat és kialakulhatnak testi, érzelmi, vagy értelmi tünetek is az életünkben.

A metamorf kezelések során három idősíkot érintünk:

1.) előző életekből hozott blokkok, 2.) magzati korszakból hozott blokkok, 3.) a születéstől a jelenig létrejött blokkok

A kezelések során ezen blokkok oldása történik. A metamorf masszázs hatására élet-energiaáramlásunk helyre áll és javulás állhat be életünkben.

Lelki blokkok oldása

Étünk során több kellemetlen hatás is érhet bennünket, ilyenek például a traumák, sokkhatások, fájdalmak, megaláztatások és megrázkódtatások, szégyen érzése, lelkiismereti kérdések és a szeretetmegvonás.
Ezek lehetnek nagy volumenű történések az életünkben, azonban érnek olyan kisebb behatások is, amelyekre mi magunk nem emlékszünk már, de sejtemlékezetünk megőrzi emlékét.

Ezeket hívjuk a metamorf masszázsban lelki blokkoknak, gátaknak.

A blokkok gátolnak minket a mindennapi életünkben, az oldásukhoz pedig segítségre van szükségünk.

Metamorf masszázs – Átalakulás

A metamorf masszázs finom érintések útján – a lábfejeken, a kézfejeken és a fejen – visszajuttatja az embert három létsíkra. Ez a három létsík, az előző életek síkja, a magzati kor síkja és a születésünktől a jelen pillanatig tartó időszak.

A kezelések során, a három létsíkon történő munkával, az előzőéletekből tárolt minták, képek a tudattalanból bukkannak fel és kerülnek feloldásra, ahogy a magzati korban ért hatások és a jelen életben szerzett blokkok tudattalanban tárolt mintái is.

Érintés Varása web lábmasszázs
A metamorf technika az ÉLET megnyilvánulásáról, kibontakozásáról szól. A fizikai blokkok oldódásával harmónia, egyensúly jön létre. Az energia szabaddá válik, és egy optimális állapot felé haladunk.
A kezelő mintegy katalizátorként, segíti, hogy a változás önmagától végbemenjen.