Telefon

+36 70 / 671 6565

email

info@erintesvarazsa.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

A biorezonancia a jövő orvostudománynak egyik legnagyobb ígérete, mert serkenti a szervezet önregenerációját.  A készülék rendkívül kis amplitudójú elektromágneses jelek segítségével kommunikál. A biorezonanciás kezelés legnagyobb erénye, hogy a test saját biológiai vezérlőrendszerét stimulálja, a cél pedig a helyes működés helyreállítása és működtetése.

Az emberi test minden működő sejtje elektromágneses mezőt generál, a sejtek többek között ennek az energiamezőnek a segítségével kommunikálnak egymással. Egészségünk a jól működő információáramlás függvénye.

A biorezonanciás eszköz / készülék által létrehozott külső elektromágneses mező segítségével képesek vagyunk stimulálni, befolyásolni a test egyes szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, ezzel elősegítve a természetes működést.

Magnetspace3D NLS készülék

A 3D NLS egy biofizikai készülék, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és részletesen felmérhessük a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, ezáltal felismerve az egyes eltérések kockázatait és kialakulásának okait.

Emellett alkalmas a különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben. 

Alkalmas a homeosztázis lehetséges rendellenességeinek előrejelzésére, illetve az egyes kórfolyamatok időbeli lefolyásának jellemzésére, valamint a vizsgált személy számára legmegfelelőbb étrend és táplálék-kiegészítő rezgésmintájának azonosítására.
A kiválasztott készítmények hatékonyságát előre lemérhetjük a vegetatív reakciók vizsgálatával. 
Hogyan működik a készülék?

A nyúltagy szerkezetében található szabályozó pontok tükrözik a szervezetben végbemenő alapvető vegetatív folyamatokat. Az agy vegetatív szerkezetének elektromos aktivitása közvetlenül nem mérhető, ezért ezeket az agyi képleteket hanggal, elektromágneses rezgésekkel (a fejhallgatóban elhelyezett binaurális szenzorok által generált), valamint vizuális stimuláló hatással aktiváljuk.

A binaurális szenzorok pontos információt „vesznek le” a vizsgált személy szervezetéről, valamint érzékelik a bal és a jobb agyfélteke változó aktivitását. Az így nyert információk kerülnek feldolgozásra.

Az agyból érkező jeleket (a trigger szenzorok segítségével) a rendszer detektálja, majd felerősíti, és digitális kóddá alakítja át, így már alkalmassá válik arra, hogy információ formájában bejuttassuk a számítógépbe, és a vizsgált szerv virtuális anatómiai ábráján megfelelő színes szimbólumokkal jelezzük a vizsgálat menetét.
A különböző szervek mintáján végzett vizsgálatok során a szervezet  állapotára, pontosabban a működési stressz különböző fokozataira kapunk rálátást, valamint utal a kifejezett patológiai, vagyis kóros elváltozásokra is.

A gyorsteszt következő szakasza az energetikai vizsgálatot foglalja magában, amelynek alapja az, hogy a számítógép memóriájában tárolt különböző rezgésmintákat, az úgynevezett etalon folyamatokat a program összehasonlítja a vizsgált személytől frissen érkezett aktuális információkkal.

A program nemcsak az egész testet képes anatómiai és szövettani szinten elemezni, hanem arra is módot ad, hogy minden egyes szerv egyéni metszeteit, valamint a közöttük fennálló kölcsönhatást vizsgáljuk.

A készülék lehetővé teszi, hogy a patológiai folyamatok kialakulásának már a kezdeti stádiumait is felfedezhessük.

A készülék nem orvostechnikai eszköz, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít, hanem azok kiegészítője lehet bizonyos esetekben. Elsősorban általános közérzet javításában nyújthatnak segítséget.

A BIOREZONANCIA VIZSGÁLAT

  • Mellékhatásoktól mentes – nincs sugárzás, szúrás, fájdalom
  • Gyors
  • 94%-os eredményt mutat
  • Az eredmények után a páciensek el tudják dönteni, hogy milyen további vizsgálatot vagy kezelést választanak: közellátás, magánklinika, alternatív módszerek
Milyen eredményeket tud kimutatni?

A vizsgálat gyors, fájdalommentes és részletes tájékoztatást ad szerveink állapotáról, működéséről.

Emésztő- , immun- , hormon- és keringési rendszer állapotának felmérése.

Észleli az eltérések kockázati szakaszba való jutását.

Táplálkozási hiányiok felmérése.

Rejtett panaszok hátterének kimutatása.

Élősködők, paraziták, bakteriális, vírusos fertőzések kiszűrése.

Van megoldás!

Jöjjön el el egy állapotfelmérésre,  konzultáljon szakemberrel, akitől megtudhatja a mérés eredményeit és praktikus, érthető tanácsokkal látja el hogy már másnaptól tudjon tenni önmagadért.

Az állapotfelmérés biorezonancia elvén működő módszerrel történik, melynél a test elektromágneses hullámait elemezve  SEJTSZINTEN TÉRKÉPEZI FEL A SZERVEZETET! A biorezonancia készülék megmutatja, pontosan hol és melyek az eltérések az alap állapottól,  mit szükséges korrigálni.